La monja enterrada en vida(2012)

A la Barcelona del 1895, la Monja: Una tia que el seu pare la tanca a un convent perquè no folli amb el noi que li agrada.
Un tiu, no el que està liat amb la xavala del convent, un altre, ha de robar unes taronges per la seva novia que és molt capritxosa. Ella vol concretament les taronges del convent on hi ha la pava tancada.

Una nit el jefe del convent s’entera que la tia que està tancada es vol fugar amb el seu enamorat. I decideix enterrar-la. En vida.
¿Però que passarà amb el noi que va a buscar aquella mateixa nit les taronges? I amb la chavala que està enterrada? Podrà el seu novio alliberar-la a temps? Podran Goku i els seus amics trobar les Boles de Drac abans que Frizer?

Tot això i pedòfils, corrupció, drogues i armes, dos enamorats, la societat patriarcal, la fe i el seu negoci a La monja enterrada en vida.

Espectacle estrenat el març del 2012 a La Seca Espai Brossa. Direcció Nao Albet i Marcel Borràs / text Nao Albet i Marcel Borràs amb la col·laboració de Laura Cabello “Topo” a partir de “La monja enterrada en vida ó secrets d’aquell convent” de Jaume Piquet / intèrprets Nao Albet, Marcel Borràs, Jordi Figueres, Pol López, Xavi Sàez, Shang-Ye / producción executiva Anabel Labrador / vestuari Paula Ventura / caracterització Toni Santos / escenografia José Novoa / il·luminació Adrià Pinar / so Yann Couëssin / audiovisuals i omba Oslo Albet / ajudant d’escenografia Carlota Ricart / animació Juan Belda / foto Clàudia Serrahima / disseny de cartell Roger Cisa / coproducció Uns nois que fan teatre i la Seca Espai Brossa / agraïments Miquel Diaz, Albert Bada, Indi-Gest, Joel Santaeulària i Pau Avila