Straithen con Freighten(2007)

Jhonny Knoxville i Spike Jonze creen l’any 1998 l’espectacular programa d’humor que farà famosa la cadena de televisió MTV: JACKASS.

Jackass és doncs la influència que ens donen uns joves americans per entendre a la nostra manera el sentit de la diversió. I és a partir d’aquí que:

Una nit de casa lliure converteix a un grup d’amics inseparables en l’experiment físic d’un nou art anomenat Punch.
Una adolescent frustrada per la seva situació familiar, surt a privar-la amb els seus col·legues, l’espectacle ens narra paral·lelament l’angoixa que pateixen els pares el veure que la noia no arriba a l’hora assignada.
En el transcurs de la nit: Punch, un bol de cereals i reír morado.

Espectacle estrenat el maig del 2007 al Teatre Lliure de Barcelona. Direcció Nao Albet / creació Nao Albet i Marcel Borràs / intèrprets Nao Albet, Marcel Borràs, Laura Cabello “Topo”, Miquel Díaz, Adrià Gonzàlez, Laura Jou i Iván Mo rales / producció executiva Mireia Andreu / audiovisuals David Noguera i Manel Leal / vestuari Lali Batlle / escenografía Max Glenzel, Estel Cristià i Nao Albet / coreografía Ferran Carvajal / il·luminació Roger Bernat / Sombra Oslo Albet / músics Joan Baró i Arnau Roura / producció Grup Instrumental Barcelona 216